Takläggare Sandviken

Bekymmerfri takläggning

Om oss

Mer än en takläggare i Sandviken

Tio-Tak är en mångsidig firma och även om vi specialiserat oss på takrenovering och takläggning så är det inte de enda tjänsterna som vi erbjuder. Nej, skulle du i Sandviken behöva hjälp med exempelvis en fasadrenovering så är vi företaget för dig. Fasaden är – liksom taket - viktig att sköta om och detta både sett till skydd och sett till det rent estetiska.

Vi har lång vana av fasadrenovering och vi jobbar med samma precision och noggrannhet vid ett sådant uppdrag som vi gör vid exempelvis en omfattande takrenovering. Varför inte slå slag i saken och renovera både tak och fasad och på så sätt få ett nytt utseende på ditt hus?

Vi erbjuder oss även att byta fönster och dörrar och där vi varmt kan rekommendera produkter från vår egen produktion i Finland. Vidare så kan även bistå dig som behöver byta hängrännor och stuprör samt hjälpa dig med säkerheten på ditt tak. En viktig fråga som tyvärr är väldigt bortglömd.

Referenser är viktiga för oss

Vi ser till att genomföra alla våra uppdrag med högsta kvalitet. Detta av den enkla anledningen att vi vet att det är det som ger oss nöjda kunder som i sin tur rekommenderar oss vidare. Tio-Tak har väldigt många referenser och vi hoppas att du blir en av dessa i framtiden. Välkommen att kontakta oss redan idag. Du når oss via telefon, via mail eller genom att fylla i det kontaktformuläret du ser här på sidan. Vi återkommer så fort vi bara kan.

Välkommen till Tio-Tak – rätt val av takläggare i Sandviken!

Takläggning utan trassel - Välj Tio-Tak AB!