Takläggare Sandviken

Bekymmerfri takläggning

Om oss

Mer än en takläggare i Sandviken

Vi är en mångsidig firma och även om vi specialiserat oss på takrenovering och takläggning så är det inte de enda tjänsterna som vi erbjuder. Nej, skulle du behöva hjälp med exempelvis taksäkerhet så är vi företaget för dig. Som fastighets- och villaägare så är det du som är ansvarig för att säkerställa att ingen riskerar att skada sig i samband med arbete på ditt tak - eller i samband med att man befinner sig under detsamma.

Rätt tak gör skillnad. Taket är husets femte fasad och det är bland det första som syns. Håller man sitt tak i ett gott skick så blir hela huset mer tilltalande och vackrare. Det finns även ekonomiska aspekter att ta hänsyn till. Ett äldre tak påverkar din uppvärmningskostnad negativt. Det släpper hela tiden in kall luft och låter varm luft komma ut samma väg.

Du har kanske hört talas om att elda för kråkorna? Det är exakt det du gör då du vrider upp dina element till max och samtidigt har ett tak som inte håller tätt. Vi är experter på att isolera tak och göra dem täta igen. Det kan ske i samband med att vi som takläggare byter ditt tak eller samtidigt som vi renoverar det. Oavsett vilket - ser du att kostnaderna för din uppvärmning börjar nå orimliga - och oförklarliga - summor så är det troligt att det är dags att kontakta oss för en närmare granskning av taket.

Referenser är viktiga för oss

Vi ser till att genomföra alla våra uppdrag med högsta kvalitet. Detta av den enkla anledningen att vi vet att det är det som ger oss nöjda kunder som i sin tur rekommenderar oss vidare.

Vi har väldigt många referenser och vi hoppas att du blir en av dessa i framtiden. Välkommen att kontakta oss redan idag. Du når oss via telefon, via mail eller genom att fylla i det kontaktformuläret du ser här på sidan. Vi återkommer så fort vi bara kan.

Välkommen till rätt val av takläggare i Sandviken!

takfönster

Takläggning utan trassel - vi hjälper dig!